Τα νέα των εκδόσεων Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

Οι φίλοι των εκδόσεών  στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να  επισκεφτούν στο περίπτερο 15 του ισογείου. Εκεί θα βρίσκεται ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος ώστε να  ενημερώσει για τις νέες  εκδόσεις ή, αν σκέφτεστε να εκδώσετε το δικό σας βιβλίο, για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις. 

Στον ιστότοπο  μπορείτε πλέον να βρείτε δεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ στο εικονίδιο αριστερά για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζεται για όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπου.

Η νέα ποιητική συλλογή του Σπύρου Κατσίμη, με τον τίτλο Η κούκλα, είναι σχεδόν έτοιμη για να σταλεί στο τυπογραφείο. Ο ποιητής έχει αποσπάσει εξαιρετικά καλές κριτικές για το ποιητικό του έργο από σημαίνουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Δημήτρης Χορν, ο Γιάννης Νεγρεπόντης, ο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος και άλλοι. Την τετράχρωμη εικονογράφηση της συλλογής κοσμούν τα επίσης αξιόλογα ζωγραφικά του έργα.