Τα Στρουμφάκια με τα Ηνωμένα Έθνη

Τα διάσημα και αξιαγάπητα Στρουμφάκια βοηθούν και ενθαρρύνουν παιδιά μικρότερης ηλικίας και εφήβους για να βρουν κίνητρα, ώστε να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, πιο χαρούμενο, πιο ειρηνικό και δίκαιο, αλλά και υγιή, μέσω μιας καμπάνιας που λανσαρίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, την UNICEF και το Ίδρυμα Ηνωμένων Εθνών.

H καμπάνια με γενικό τίτλο “Small Smurfs Big Goals” έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που ενθαρρύνει την εκπαίδευση και χαίρει της υποστήριξης των 17 Στόχων Ανάπτυξης, έτσι όπως ομόφωνα συμφωνήθηκαν από τα 193 μέλη-κρατών των Ηνωμένων Εθνών το 2015. Αυτό θα ξεκινήσει με την προώθηση μιας δημόσιας ανακοίνωσης μέσω ενός βίντεο που θα ενθαρρύνει τους θεατές να πετύχουν αυτούς τους στόχους, που άπτονται της φτώχειας, της εξαντλητικής πείνας, προστατεύοντας τον πλανήτη και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να χαρούν την ειρήνη και την ευημερία.

Τα Στρουμφάκια θα κινητοποιηθούν και θα γνωστοποιήσουν τους 17 Στόχους τους την Παγκόσμια Ημέρα Χαράς στις 20 Μαρτίου 2017, όταν η καμπάνια θα κορυφωθεί με μια μεγάλη γιορτή στα κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

 

Trailer
https://youtu.be/RBJep9qPPYk

 

H ταινία ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου, σε 3D, μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους