«Το Κόκκινο Καπέλο» στο Θέατρο ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝ

Ένα «Κόκκινο Καπέλο» αλλάζει συνεχώς χέρια, συμμετέχει σε διαφορετικές ιστορίες και, κάθε φορά, έχει να αντιμετωπίσει διαφορετικές καταστάσεις και συνθήκες. Πολλές φορές, πρωταγωνιστεί κιόλας σε απίθανες ιστορίες που εξελίσσονται.

Αν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα είχε αποκτήσει πολλές εμπειρίες, ίσως και σοφία. Όμως, το Κόκκινο Καπέλο, ως αντικείμενο, αυτό που κάνει είναι να προσφέρει μέσα από τις ιστορίες του, ενδιαφέρουσες θεατρικές σκηνές, χαρίζοντας πολύ γέλιο στο κοινό που τις παρακολουθεί.

Οι «Γλυκές Ρέγγες», για μια μοναδική παράσταση, στο Θέατρο ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ, την Παρασκευή, 10 Μαΐου (ώρα 21.15’) δημιουργούν και πάλι εμπνευσμένες ιστορίες μέσα από τον Κωμικό Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό (Improv Comedy Theatre) με την πετυχημένη παράσταση τους με τίτλο: «Το Κόκκινο Καπέλο»

«Το Κόκκινο Καπέλο» μέσα από τις σκηνές που πραγματοποιούν οι «Γλυκές Ρέγγες» κατά την διάρκεια της παράστασης, αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα. Αντιμετωπίζει καταστάσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς άλλος και μέσα από τις σκηνές που φτιάχνουν κοινό και ηθοποιοί μαζί, εξελίσσεται μια πετυχημένη, γεμάτη φαντασία κι απολαυστικό χιούμορ παράσταση. 

Οι  Γιούλη Βομπίρη, Ιπποκράτης Τροβάς και Κλαίρη Χατζηγιάννη είναι οι αυτοσχεδιαστές ηθοποιοί, που αποτελούν την ομάδα Γλυκές Ρέγγες, δημιουργώντας αλησμόνητα επιτυχημένες παραστάσεις στο Improv Comedy.