«Τango love stories» στο Παλλάς

Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros»και στο Ηρώδειο  με το  «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς  που ταματά ν ιορτάρου Παλλα.. τη  νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».

Μια μέρα μετά  τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο έρωτας δε σταματά να γιορτάζει, αλλά μεταμορφώνεται, γίνεται …χορός.

7 ζευγάρια ριγούν, υμνούν το μυστήριο του έρωτα και χορεύοντας διηγούνται τη δική τους ιστορία σε μια μαγική παράσταση, πάνω σε μια σκηνή πλημμυρισμένη από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής.

Ιστορίες  ζωής σημαδεμένες από μια στιγμή, ζωντανεύουν από χορογραφίες γεμάτες από τον αισθησιασμό και το πάθος του  Tango, από τους ζωντανούς ήχους του bandoneon και από τους στίχους των τραγουδιών, με  αντιφατικά συναισθήματα, καμιά φορά παράλογα και συχνά απρόβλεπτα, όπως ο ίδιος ο έρωτας.

Ένα μουσικοχορευτικό  ταξίδι  στις πιο συναρπαστικές αυτοτελείς μικρού μήκους  ιστορίες ανθρώπινων σχέσεων μέσα από βήματα που γοητεύουν και μουσικές που ταξιδεύουν.

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.

 

Tιμή εισιτηρίου:  από 12 ευρώ

 

Προπώληση εισιτηρίων .Viva,gr , Public

https://www.viva.gr/tickets/dance/pallas/tango-love-stories/

 

Ώρα έναρξης 21.15

 

Πληροφορίες  :  [email protected]

Tel : 6947851017

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Στο πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ του Μαΐου επιστρέφουν οι δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής λογοτεχνίας.Η Λένα Μαντά έρχεται να μας ταξιδέψει στο παρελθόν με ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ...