Παυλίνα Βουλγαράκη: «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω»

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη είναι μια  μίξη του παραδοσιακού με το ροκ που φέρει τη συμμετοχή-σφραγίδα του Ψαραντώνη

Δείτε το video clip που το συνοδεύει

 

Αφού μας συστήθηκε πριν από δύο χρόνια με το επιτυχημένο ντεμπούτο-άλμπουμ «Λαβύρινθοι», η νεαρή, ταλαντούχα & ιδιαίτερη στον χαρακτήρα τραγουδοποιός, διαφορετική και πιο δυναμική, παρουσιάζει τώρα τη νέα της δουλειά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» σε μουσική & στίχους της ίδιας & με τη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη με τη φωνή και τη λύρα του. 

Το «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» είναι χτισμένο πάνω σε μια συναρπαστική μίξη του παραδοσιακού με το ροκ, του καλαματιανού ρυθμού με την κρητική λύρα, του σύγχρονου στίχου με τον τρόπο της κρητικής μαντινάδας. Και φυσικά με την ξεχωριστή χροιά και ερμηνεία της Παυλίνας Βουλγαράκη και τη συμμετοχή  του Ψαραντώνη.

Το τραγούδι συνοδεύεται κι από ένα ατμοσφαιρικά δυναμικό video clip σαν οπτικό ποίημα με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

 

Το single «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» είναι το πρώτο δείγμα από το δεύτερο άλμπουμ, που η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοιμάζει πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη από την Cobalt Music.

 

 

 

Virgin Spaceship

Virgin Galactic, the privately-funded space company owned by Virgin Group and Abu Dhabi’s Aabar Investments PJS, today unveiled its newly completed SpaceShipTwo. The rollout ceremony was ...