«Χάρτινες Πόλεις»: Ρωτήστε την Κάρα Ντελεβίν, τον Νατ Γουλφ και τον Τζον Γκριν

Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Κάρα Ντελεβίν, ο Νατ Γουλφ και ο Τζον Γκριν θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την ταινία «Χάρτινες Πόλεις». Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος μ’ εμάς και ανυπομονείτε να παρακολουθήσετε τις περιπέτειες του Κουέντιν και της Μάργκοστη μεγάλη οθόνη, μπορείτε να υποβάλλετε από σήμερα τις ερωτήσεις στους 2 πρωταγωνιστές αλλά και στον συγγραφέα, μέσω Instagram. Χρησιμοποιώντας το hashtag #AskPaperTowns, απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε από τους τρεις συντελεστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις απορίες μας.

Λίγα λόγια για την ταινία      

 

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Το Λάθος Αστέρι», που συγκίνησε εκατομμύρια θεατών σε όλον τον κόσμο, έρχεται ακόμη μία τρυφερή ανθρώπινη ιστορία του μπεστ σέλερ συγγραφέα, Τζον Γκριν.

 

Οι «Χάρτινες Πόλεις», σε σκηνοθεσία Τζέικ Σράιερ και με πρωταγωνιστές τον Νατ Γουλφ και τη σταρ του μόντελινγκ, Κάρα Ντελεβίν, είναι μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τονΚουέντιν και την αινιγματική γειτόνισσά του, Μάργκο, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο.

 

Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου του 2015 από την Odeon.