«Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω» (Summer Tour)

Δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, προερχόμενοι από δύο διαφορετικές γενιές, σμίγουν και πάλι -δέκα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα»- με τη σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, έχοντας και οι τρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Σ’ αυτή τη νέα μουσική συνύπαρξη, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ιδιαίτερη θέση θα κατέχει η αγάπη που μοιράζονται για την αξεπέραστη καλλιτεχνική φυσιογνωμία του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη. Πέντε μοναδικές μουσικές παραστάσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο βάρδο της λαϊκής μουσικής, στις οποίες βάζουν τα θεμέλια οι καταλληλότεροι άνθρωποι…

Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη, τόσο στη ζωή όσο και στο πάλκο. Ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, έδωσε στον Στέλιο μερικές από τις πιο ηχηρές επιτυχίες της καριέρας του, όπως τα «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Κάτω απ’ το πουκάμισο μου», «Βραδιάζει», «Οι αισθηματίες», «Νυχτερίδες κι’ αράχνες», «Απόψε σ’ έχω στην αγκαλιά μου», ανάμεσα σε δεκάδες τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του, ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, γαλουχήθηκε μουσικά με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από συναυλίες το ερχόμενο καλοκαίρι, με τίτλο «Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω», αφιερωμένες στον σπουδαίο ερμηνευτή. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου, θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας…» λένε οι τρεις καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016
«Θέατρο Γης»

ΠΑΤΡΑ
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016
«Παμπελοποννησιακό Στάδιο»

ΚΡΗΤΗ
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016
«Παγκρήτιο Στάδιο», Ηράκλειο

ΑΘΗΝΑ
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016
«Κατράκειο Θέατρο», Νίκαια

ΑΘΗΝΑ
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016
«Θέατρο Πέτρας», Πετρούπολη

Ώρα έναρξης: 09:00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)
Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketservices.gr (Τηλ. 210-7234567)