Μεγάλη επιτυχία για τους «Καθρέφτες»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η παράσταση «Καθρέφτες» της Άντας Τσεσμελή Edwards,  με τις Γιολάντα Μπαλαούρα, Άντα Τσεσμελή και Δέσποινα Γωνιάδου στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» του Κ.Θ.Β.Ε. στη Μονή Λαζαριστών την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016.

650 και πλέον θεατές απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν την εξαιρετικά ατμοσφαιρική παράσταση. Η παράσταση ήταν μια συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. με τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού των Δήμων: Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά και Ωραιοκάστρου. Στην παράσταση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι όλων των Δήμων που συμμετείχαν.21

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε: «Στις δύσκολες μέρες μας οι συνεργασίες ανάμεσα στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης κάθε βαθμίδας είναι απαραίτητες. Στη συνέχεια ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Δήμους των Δυτικών συνοικιών που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ.»

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. κα Άννα Μυκωνίου τόνισε ότι «όλοι μαζί σήμερα Περιφέρεια και Δήμοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε πράξη το σύνθημα «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ» και να βάλουμε βάσεις για νέες μελλοντικές συνεργασίες.