1/6 Οι COSMICRAY special guest στο live των Nellcotes @ Rover Bar (Θεσσαλονίκη)

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου οι COSMICRAY επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσουν μια special guest εμφάνιση στο Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα) και στο live των The Nellcotes.

To indie rock συγκρότημα από την Ξάνθη έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μια αξιόλογη και συνεπή μουσική πορεία. Tον τελευταίο χρόνο με την νέα του σύνθεση κατάφερε να διαδώσει ακόμα περισσότερο την φήμη του πραγματοποιώντας αρκετές live εμφανίσεις σε μεγάλα festival και stage. Πριν λίγες μέρες οι COSMICRAY μας παρουσίασαν την νέα τους κυκλοφορία “Look Up” και την ίδια ημέρα εμφανίστηκαν ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Τα στοιχεία που τους διακρίνουν πάνω στην σκηνή είναι οι επιβλητικές κιθάρες, που συνθέτει ο δημιουργός του group Άγγελος Μουρβάτης, άρτια δεμένες με το γενικό ηχητικό σύνολο, αλλά και οι ξεχωριστές φωνητικές ερμηνείες της  Χριστεφανίας Λουκίδου.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου η κοσμική μουσική ακτίνα των COSMICRAY θα περάσει από το Rover Bar στην Θεσσαλονίκη ανοίγοντας το live των The Nellcotes.

 

COSMICRAY Facebook page: https://www.facebook.com/cosmicraygreece

COSMICRAY – LOOK UP: https://www.youtube.com/watch?v=GKUQcq8-lqA

 

Οι COSMICRAY είναι:

Χριστεφανία Λουκίδου (Vocals)

Άγγελος Μουρβάτης (Lead Guitar)

Πέτρος Πισκιλόπουλος (Drums)

Πάρης Μουρβάτης (Electric Guitar)

Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Bass)