Γοήτευσε η «Λωξάνδρα»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και  το Κέντρο Πολιτισμού υποδέχτηκαν σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο την  Άννα Βαγενά στον ρόλο της «Λωξάνδρας» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος».

Μια μοναδική ερμηνεία χάρισε στο κοινό της Θεσσαλονίκης η Άννα Βαγενά, που γοήτευσε σαν Λωξάνδρα, ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Η αίθουσα «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ασφυκτικά γεμάτη και δεκάδες θεατές παρακολούθησαν τελικά όρθιοι το γοητευτικό ταξίδι στο οποίο μας παρέσυρε η Βαγενά στην κοσμοπολίτικη Πόλη, εκεί όπου έσμιγε η Δύση με την Ανατολή.

Foto 1_43

Τραγούδια και χοροί μιας άλλης εποχής, χασαποσέρβικα καρσιλαμάδες, μυρωδιές και γεύσεις που γέμισαν τις αισθήσεις. Αυτό όμως που έκανε την παράσταση ξεχωριστή ήταν το συναίσθημα που φόρτισε όλες τις αφηγήσεις της Λωξάνδρας: Ο θάνατος του Δημητρού, η γέννα της Κλειούς, η εγκατάλειψη του αγαπημένου της χωριού.

Foto 2_41

Η Βαγενά ανθρώπινη, αληθινή, επικοινωνιακή λατρεύτηκε από το κοινό του Αλέξανδρου που την αποθέωσε.

Foto 3_40

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Βαγενά βράβευσε για την προσφορά της στον Πολιτισμό η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού  Μαρία Διδασκάλου.Foto 4_19

Η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού  Άννα Μυκωνίου ευχαρίστησε το κοινό για την προσφορά τροφίμων για την Αρωγή Θεσσαλονίκης.

 Foto 6_17

 

 

 

 

 

 

Κόμης Χ «Ο Μπαμπούλας» Νέο Τραγούδι

Ο εκφοβισμός έχει πολλά πρόσωπα. Στα δικά μου μάτια μοιάζει με το “Μπαμπούλα”. Ένα ανύπαρκτο και ταυτόχρονα τόσο υπαρκτό ον. Και στη τελική, ποιο παιδί ...