«2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»  σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για να συμμετάσχουν στο «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα  της Χίου 7 και 8 Σεπτέμβρη 2016.

Εκτός από τις παραστάσεις το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκδρομές με ξεναγήσεις, σεμινάρια τοπικών χορών, μπάνια και χαλάρωση στις δαντελωτές παραλίες και ολοήμερα και ολονύχτια γλέντια.   Ενώ η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στους παραθαλάσσιους  οικισμούς “Βροντάδος” και “Καρφάς” ενώ το πρόγραμμα εκτός των άλλων περιλαμβάνει και εκδρομές στη πανέμορφη Νότια και Βόρεια Χίο.

Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς καιαεροπορικώς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το  dancechios.gr  ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίας εδώ:  [email protected]