“2 Αδρομές” στο Θέατρο ΠΚ 1 – 3 Ιουνίου

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ερασιτεχνική ομάδα της σχολής PK Dance, Crowsσυγκροτείται και πάλι για να παρουσιάσει την παράσταση “2 Αδρομές”.
«Βραδιάζει. Η μνήμη απλώνεται πίσω στον χρόνο σε σπασμένα κομμάτια μιας διαδρομής σπαρμένης στον χρόνο. Μια εικόνα έρχεται στο νου από ένα απέραντο χρυσό φως που πλημμυρίζει τον ορίζοντα και κάνει τα πάντα να  μοιάζουν ψεύτικα. Το φως της δύσης.

Η ζωή γεμάτη διαδρομές με λεωφορείο, τρένο, με φίλους ή με αγνώστους.
Η μνήμη ξεφεύγει πάλι πιο πέρα στον χρόνο. Περιπλανιέται ανάμεσα σε αυτοκίνητα που χάνονται αθόρυβα σ’ έναν μεγάλο δρόμο. Γύρω σιωπηλά πρόσωπα. Όλα μοιάζουν σα να εκτυλίσσονται σε έναν άλλο χώρο και χρόνο. Στέκομαι ακίνητος μήπως και μια κίνηση τα κάνει να χαθούν…»

Η ζωή μας είναι μία διαδρομή, άλλοτε ξεκάθαρη και ευθεία και άλλοτε γεμάτη απότομες στροφές και ανηφόρες. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτή η διαδρομή τι θα μας φέρει λίγο παρακάτω. Μπορούμε όμως να χαράξουμε τη δική μας μοναδική πορεία.
Συμμετέχουν: η ηθοποιός Ιωάννα Μητσιάλη

και οι: Μαρία Αλεξάκη, Σοφία Αλμπάνη, Ελένη Δόικα, Λυδία Κυριάκου, Χριστιάννα Μακρή, Μαίρη Μάτσακα, Βίκυ Μπουζούκα, Μάρθα Ποντίκη, Τένια Σάββα, Φραντζή Δήμητρα

INFO

Παραστάσεις:

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ώρα έναρξης: 21.15

Γενική είσοδος: 7 ευρώ

 

Θέατρο ΠΚ

Κασομούλη 30, μετρό Ν. Κόσμος

Τηλ. κρατήσεων: 210 9011677

Online ticketing: www.pktheater.gr

Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας

Η γνωστή στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο Ο ήρωας στο πρώτο πεζογράφηµα της γνωστής στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας είναι ένας ...