2 ακόμη Βραβεία για το INVISIBLE στο Δουβλίνο

Την κορυφαία ελληνική ταινία του 2016 “Invisible” του Δημήτρη Αθανίτη, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».unnamed
Δύο ακόμη Βραβεία για το Invisible, του Δημήτρη Αθανίτη που συνεχίζει να ταξιδεύει με εξαιρετική επιτυχία σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο έχοντας 12 Βραβεία, 13 Υποψηφιότητες και συμμετοχή σε πάνω από 20 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, από τη Σαγκάη και το Σίδνεϊ,μέχρι το Λος Άντζελες, το Σικάγο και την Ουάσιγκτον.

Ειδικό Βραβείο Επιτροπής και Βραβείο Ερμηνείας για τον Γιαννη Στανκογλου, στο Dublin SRFFestival,
που τελείωσε χτες και σημαδεύτηκε από την παρουσία του Bela Tarr, αλλά και την παρουσία του περυσινού βραβείου Lux, γαλλοτουρκικού Mustang.
 

Εντυπωσιακή όμως είναι η πορεία του “Αόρατου” και μέσα στην Ελλάδα, αφού που μετά την έξοδό του στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου 2016, έμεινε για 17 εβδομάδες στις αίθουσες της Αθήνας, ενώ παράλληλα προβάλλεται σε πολλές λέσχες.


Με προβολές σε 20 πόλεις, από Ρόδο μέχρι Γιάννινα κι από Χανιά μέχρι Αλεξανδρούπολη και με νέους σταθμούς να προστίθενται συνεχώς, η ταινία του Δημήτρη Αθανίτη κάνει ένα μεγάλο, εκπληκτικό ταξίδι, με συχνές sod out προβολές, εξαιρετική ανταπόκριση του κοινού και θερμές συζητήσεις να ακολουθούν, καθώς την παρουσιάζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης.