200 κιθαρίστες παίζουν στο Μέγαρο για τα 20 χρόνια της Μέριμνας

0

 

Βαγγέλης Μπουντούνης, Μάρω Ραζή,

‘’String Demons’’και ‘’Οι Κιθαριστές’’

Το Σάββατο λοιπόν, 7 Μαρτίου 2015 στις 8 30 το βράδυ στην αίθουσα ‘’Χρήστος Λαμπράκης’’στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα δοθεί μια γιγαντιαία συναυλία για έναν  συγκεκριμένο και ιερό σκοπό αφού τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της φροντίδας σε παιδιά που βιώνουν σοβαρή ασθένεια η θάνατο αγαπημένου τους προσώπου.

Η ”ΜΕΡΙΜΝΑ” είναι  ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος, παρέχει ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που έχουν βιώσει το θάνατο συγγενικού τους προσώπου.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας εκτός από τον Βαγγέλη Μπουντούνη, την Μάρω Ραζή, τους ‘String Demons’’ και τους ‘’Κιθαριστές’’, συμμετέχουν ηΕλεάννα Κωνσταντά τραγούδι, ηΧριστίνα ΣπηλιακοπούλουΣοπράνο, η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, η οΧαράλαμπος Γούλας κιθάρα – κρουστά ο Όσβαλντ Αμιράλης Κοντραμπάσο, ο Χάρης Παναγιωτόπουλος Κρουστά, το Τριο κιθάρας ‘’Αντελετακ’’ καθώς και πολλοί Σολίστ και καθηγητές της κιθάρας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας έχειτρία μέρη.

Πρώτο μέρος

Κινηματογραφική Μουσική (Anonymous, Nino Rota, Maurice Zarre, Yann Tiersen, Βαγγέλη Μπουντούνη)

Δεύτερο μέρος

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι (κλείνουν φέτος 90 χρόνια από την Γέννηση του)

Τρίτο Μέρος 

Μια γιορτή για την Κιθάρα

 (μερικά από τα ωραιότερα Ελληνικά και ξένα Παραδοσιακά κομμάτια, καθώς και έργα από την φιλολογία της κιθάρας σε διασκευή του Β. Μπουντούνη για το μεγάλο αυτό σύνολο)

No comments

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες και ένα μοναδικό βίντεο από τις πρόβες: Ο Βότσεκ έρχεται στην ΕΛΣ σε μια μεγαλειώδη σκηνοθεσία του Ολιβιέ Πυ

Άλμπαν Μπεργκ Βότσεκ 19, 23, 26, 31 Ιανουαρίου 2019 & 2 Φεβρουαρίου 2020  Ώρα έναρξης 20.00 (Κυριακές 18.30) Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κέντρο ...