Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής στο gazarte για 4 ακόμη παραστάσεις

Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέφανος Κορκολής. “Reunion”. Έτσι ονόμασαν και δικαίως την μουσική τους συνάντηση στη σκηνή του gazarte και δεν ήταν μόνο reunionγια τους ίδιους αλλά και για πλήθος κόσμου που γέμιζε τον χώρο κάθε βράδυ, σε κάθε παράσταση. Μια συνάντηση που όλοι ήθελαν να ξαναζήσουν, μια παράσταση που στηριζόταν στις καλύτερες αναμνήσεις και έγινε νέα ξανά μόλις οι δύο καλλιτέχνες πάτησαν στη σκηνή που τους είχε φιλοξενήσει 9 χρόνια πριν. Κι όταν κοινό και media έκριναν πως η χημεία τους παραμένει καταλυτική και συνεπαίρνει, η απόφαση για μία παράταση ήταν αναπόφευκτη. 4 νέες παραστάσεις λοιπόν, κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά και βρίσκουν την Άλκηστη και το Στέφανο ενωμένους να δίνουν την αλήθεια τους, το ταλέντο τους και τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.

Οι υπέροχες ερμηνείες της Άλκηστης δένουν μοναδικά με την δεξιοτεχνία τουΣτέφανου στο πιάνο, το πηγαίο χιούμορ και των δύο αλλά και η ιδανική επιλογή των τραγουδιών του προγράμματος αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την παράσταση αυτή τόσο ξεχωριστή.

Το 2017 ανοίγει την αυλαία του gazarte με μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις στην δεκάχρονη πορεία του. Σημειώστε τις ημερομηνίες: 6, 7 , 13 και 14 Ιανουαρίου

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ & ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
REUNION

Main Stage
6, 7, 13 & 14 Ιανουαρίου 2017
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 27€ | Όρθιοι: €10
Ταμείο: A ζώνη: 36€ | Β ζώνη: 30€  | Όρθιοι: €13
Ώρα έναρξης: 21:30

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Οι 15 του Micro μ Festival

Το Micro μ ανακοίνωσε τις ταινίες μικρού μήκους που  θα συμμετάσχουν στην έβδομη διοργάνωση του φεστιβάλ στις 14 Οκτωβρίου 2017. Η ανακοίνωση των ταινιών αποτελεί ...