23 Οκτωβρίου 2016 SCANDAL CLUB στην Πετρούπολη

Οι 40+ The Band μετά από 21 χρόνια βρίσκονται και πάλι μαζί στην σκηνή.

Είναι τα αρχικά μουσικά μέλη των ΚΡΑΜΑ (Μουσικό Γκρουπ 1995) και φυσικά δημιουργούν πραγματικό χαμό όπου κι αν εμφανιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη τους εμφάνιση στην μουσική σκηνή LEVEL69 ήταν SOLD OUT, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν, το μουσικό συγκρότημα, η Γιώτα Νέννε (Σχεδιάστρια Μόδας Υψηλής Ραπτικής), ο Μάνος Κοκοράκης (Δημοσιογράφος), η Αναστασία Κορινθίου (Συγγραφέας – Σεναριογράφος), ο Πάνος Ζώης (Δημοσιογράφος), η καταπληκτική στιχουργός επιτυχιών Φαίη Κωνσταντινίδου, ο μοναδικός Κώστας Γοντικάκης, όλο το team ραδιοφωνικών παραγωγών του FRESH RADIO Athens και πολύ άλλοι.

Οι 40+ The Band συνέθεσαν το κομμάτι ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ για το βιβλίο “Ζεστό Ψωμί και Κόκκινη Κορδέλα” το οποίο παρουσιάστηκε στο Cotton Club στην Αθήνα.

http://www.bizznews.gr/chartini-iroes-telika-ine-pantou-zesto-psomi-ke-kokkini-kordela

Επίσης  έδωσαν δυναμικό παρόν στην 30η έκθεση βιβλίου με το πρώτο τους cd με τίτλο “The Promo Project”.

Οι 40+ The Band έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την SMASH GOLD Records το οποίο είναι το αποκλειστικό τους label μέσω της εταιρίας NET PROMOTION M.I.K.E.

Εν αναμονή και της νέας τους δισκογραφίας οι 40+ The Band ερμηνεύουν γνωστές διασκευές από τον μουσικό χώρο του Ελληνικού Ανεξάρτητου Τραγουδιού καθώς επίσης και δικά τους τραγούδια από παρελθοντικές αλλά και σημερινές δουλειές τους.

Οι 40+ The Band μετά τις άκρως επιτυχημένες τους εμφανίσεις, συνεχίζουν δυναμικά με πρώτο σταθμό την έναρξη συνεργασίας τους με την MAD in media.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους 40+ The Band μπορείτε να καλείτε στο 215.55.16.401 καθώς επίσης και στο e-mail: [email protected]