6α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun στο Θέατρο Γκλόρια 3/10

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με παρουσιαστές – έκπληξη αναμένονται τα 6α  Θεατρικά Βραβεία Κοινού Αll4fun.gr, ειδικά μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, που εδραίωσε ακόμα περισσότερο την ιστοσελίδα στη συνείδηση του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στο Θέατρο Γκλόρια (ώρα έναρξης, 21.30), με σκοπό ν’ αποτελέσει πάνω απ’ όλα και φέτος μία γιορτή του ελληνικού θεάτρου και των εκπροσώπων του.

Μια εκδήλωση, που θα δώσει, όπως κάθε χρόνο, την ευκαιρία στους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο να συναντηθούν, ν΄ αλληλεπιδράσουν, να δουν φίλους, να βραβευτούν και ν’ απολαύσουν την όλη διαδικασία. Φέτος, μάλιστα, εγκαινιάζεται και ένα νέα βραβείο, εκείνο για της καλύτερης χορογραφίας.

Το www.all4fun.gr,  είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα portal ενημέρωσης  για τα καλλιτεχνικά δρώμενα με πιστό κοινό, το οποίο συνεχώς διευρύνεται.

Είναι χορηγός επικοινωνίας σε μεγάλες και μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας και από τη φετινή χρονιά, μάλιστα, έχει την τιμή να είναι χορηγός επικοινωνίας στο Εθνικό Θέατρο!

Με μεγάλη αποδοχή και αναγνώριση στις τάξεις των ηθοποιών, των σκηνοθετών και των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου, η ιστοσελίδα προσφέρει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, τον χορό, τις εκθέσεις, το βιβλίο, τις ακροάσεις και γενικότερα ό,τι σχετίζεται με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Οι νικητές των βραβείων, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, το θεατρικό κοινό, οι παρουσιαστές -έκπληξη και όλοι οι συντελεστές του All4fun δίνουν ραντεβού τηνΤετάρτη 3 Οκτωβρίου στο θέατρο Γκλόρια, στην οδό Ιπποκράτους 7 στις 21.30, για την καθιερωμένη πλέον βραδιά απονομής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραβρεθείτε στην τελετή απονομής μπορείτε να στείλετε mail στο [email protected] έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Οι φετινές υποψηφιότητες, όπως τις ψήφισε το κοινό: https://goo.gl/XubRt8

Video από τα 5α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4funhttps://www.youtube.com/watch?v=xUHRSFkOnAQ&feature=youtu.be

Απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=LWn3ZYdiH5c

Οι εκδηλώσεις τού Υπουργείου Πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ημέρα ...