6ο KAZARMA music festival

Για 6η συνεχή χρονιά και για πέντε βραδιές, πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό ετοιμάζονται μαγικές στιγμές με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa στην Λίμνη Πλαστήρα.
Καθημερινά από την Τετάρτη 2 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων. 
Κάθε χρόνο, ο νικητής ή η νικήτρια κερδίζουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γραμμένο από γνωστούς δημιουργούς, για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Μέχρι στιγμής οι δημιουργοί που συμμετείχαν στο Kazarma music Festival και έγραψαν τραγούδια για τους νικητές είναι: Στάμος Σέμσης/ Γιώργος Παυριανός, Τάκης Μπουγάς/ Πάνος Φαλάρας, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου / Ρεβέκκα Ρούσση, Αντρέας Λάμπρου/ Γιώργος Παυριανός και Σοφία Βόσσου/ Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
Παράλληλα με το διαγωνιστικό μέρος κάθε βράδυ υπάρχει και ένα διαφορετικό μουσικό show από γνωστούς τραγουδιστές αλλά και νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. 
 

·         Κριτική επιτροπή:
  Julie Massino, Αντρέας Λάμπρου, Νίκος Μουρατίδης

·         Guest καλλιτέχνες Live:
  Θάνος Καλλίρης, Julie Massino

  
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Στείλτε εγκαίρως στο mail [email protected] τις συμμετοχές σας αναγράφοντας: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, e-mail, ποια ημέρα θέλετε να εμφανιστείτε (από Τετάρτη έως Σάββατο), μία φωτογραφία σας και τρία τραγούδια (με τους τόνους σας) που θέλετε να πείτε για να μάθει η ορχήστρα.