7ο KAZARMA music festival

5 βραδιές γεμάτες μουσική για νέα ταλέντα

Τετάρτη 8 Αυγούστου- Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Για πέντε ημέρες, σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό ετοιμάζουμε για έβδομη χρονιά, μαγικά βράδια με ζωντανή μουσική από νέους ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές στο ξενοδοχείο Kazarma Lake resort & Spa.
Ο Νίκος Μουρατίδης οργανώνει και παρουσιάζει καθημερινά από την Τετάρτη 2 Αυγούστου έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων και μουσικά αφιερώματα, με ανερχόμενα ταλέντα.

 

Κριτική επιτροπή: Σοφία Αρβανίτη, Ανδρέας Λάμπρου, Νίκος Μουρατίδης

Guest καλλιτέχνες Live: Monsieur Minimal & Δάκης, Γιάννης Αλεξάκης, Σοφία Αρβανίτη, και Johnny Vavouras & the Cadillacs

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στείλτε ΤΩΡΑ στο mail [email protected] τις συμμετοχές σας αναγράφοντας: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, e-mail, ποια ημέρα θέλετε να εμφανιστείτε (από Τετάρτη έως Σάββατο), μία φωτογραφία σας και τρία τραγούδια (με τους τόνους σας) που θέλετε να πείτε, για να μάθει η ορχήστρα μας. Τα τραγούδια πρέπει να είναι 3 λεπτά το καθένα, και οποσδήποτε δύο Ελληνικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Αυγούστου 9:00 μμ 
Live Monsieur Minimal & Δάκης
ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου 9:00 μμ
  Live Γιάννης Αλεξάκης «Τα πιο ωραία λαϊκά»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10
 Αυγούστου 9:00 μμ Live Σοφία Αρβανίτη
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Αυγούστου 9:00 μμ 
Live   Johnny Vavouras & the Cadillacs σε ένα Rock ‘n Roll party.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Αυγούστου 9:00 μμ  Αποχαιρετιστήριο party Local Alarm (Χαρά Σακελλαροπούλου: φωνή, Γιώργος Γιωτάκος: τύμπανα, Ανδρόνικος Τρούκης: μπάσο, Ηλίας Παλαπέλας: κιθάρα, Ηρακλής Ασκονιτης: πλήκτρα.) Με την σύμπραξη της Μαρίας Βελεσιώτου και της Δέσποινας Δανιήλ